Surorile Williams, fascinante la Toronto: Din ce postură au intrat pe tabloul principal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Venus şi Serena Williams au jucat finala de la Australian Open 2017, meci în care s-a impus sora mai mică
Venus şi Serena Williams au jucat finala de la Australian Open 2017, meci în care s-a impus sora mai mică

„Nemuritoare“ din punct de vedere sportiv! Milioane de copii au crescut, uitându-se la Venus şi Serena, cum joacă tenis. Iar acum, când au atins vârsta maturităţii, cele două americance continuă să joace tenis la cel mai înâlt nivel!

Cu siguranţă, Canadian Open, o întrecere găzduită de Toronto în acest an, la feminin, nu va fi câştigată de Venus sau de Serena. În schimb, surorile Williams fascinează lumea sportului prin pasiunea lor pentru tenis. Care le îndeamnă să joace, când colegele lor de generaţie s-au retras de aproape un deceniu!

În turul I de la Canadian Open, Venus a apărut pe teren, pentru duelul cu elveţianca Jill Teichmann (21 WTA), în condiţiile în care a împlinit 42 de ani la 17 iunie! Şi cu doar 14 meciuri din 2021 până acum (3 victorii, 11 înfrângeri) a alunecat până pe locul 1.556 în lume. În aceste condiţii, înfrângerea suferită de Venus, scor 2-6, 3-6, cu Teichmann, o adversară cu 17 ani mai tânără, n-a fost chiar o surpriză.

Pentru Venus, ultima victorie din circuit rămâne cea cu Mihaela Buzărnescu (34 de ani, 176 WTA), obţinută în turul I de la Wimbledon, la 29 iunie 2021, scor 7-5, 4-6, 6-3.

Serena, acceptată cu wild-card

Dacă Venus a încheiat deja socotelile cu Canadian Open, în schimb, sora ei mai mică, Serena – va împlini 41 de ani la data de 26 septembrie – a acces în turul II. Cu prima ei victorie în circuit de la 4 iunie 2021 încoace.

Serena, fără clasament în acest moment şi acceptată pe tablou datorită unui wild-card, a trecut, la Toronto, de Nuria Parrizas-Diaz (Spania, 31 de ani, 57 WTA), scor 6-3, 6-4. În următoarea fază, Serena va întâlni învingătoarea meciului Bencic (12 WTA) – Martincova (71 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite