Serena poate plăti scump abandonul de la Indian Wells: Ce riscă după ce a renunţat la meciul cu Muguruza în setul doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena

Primele două tururi de la Indian Wells au făcut multe victime în rândul favoritelor. Wozniacki, Kasatkina, Kvitova, Stephens (turul II), Mertens, Ostapenko şi Serena Williams (turul III) au fost vedetele care au pierdut neaşteptat de repede.

În cazul Serenei, favorita principală la trofeu în viziunea caselor de pariuri, ea a avut un meci de coşmar cu Garbine Muguruza (20 WTA). 

Revenită de curând pe locul 10 mondial, Williams a început în forţă, a condus cu 3-0, după care a cedat şapte game-uri la rând şi, ulterior, a şi abandonat la scorul de 3-6, 0-1. Înainte de a renunţa la meci, Serena a cerut intervenţia medicului şi i-a spus acestuia: „Nu pot respira!“. La conferinţa de presă, americanca de 37 de ani a explicat ce a păţit: „Înaintea meciului nu m-am simţit deloc bine, dar am zis că voi juca. După aceea, odată cu fiecare minut, cu fiecare secundă, a devenit din ce în ce mai rău. Simţeam că sunt ameţită şi extenuată. Erau stări extreme. Prin felul în care a evoluat scorul, părea că sunt bine, dar nu era deloc aşa, Nu mă simţeam deloc bine fizic. Acum, mă voi concentra să mă fac bine şi sper să revin la Miami“, a explicat fostul lider mondial.

În urma abandonului de la Indian Wells, Serena poate ieşi, din nou, din Top 10, existând riscul să fie depăşită în clasamentul mondial de Barty şi de Sevastova.

Serena
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite