Sepsi, răzbunare maghiară pe televiziunile româneşti: Ce a făcut clubul după o situaţie bizară VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laszlo Dioszegi, patron Sepsi Sfântu Gheorghe
Laszlo Dioszegi, patron Sepsi Sfântu Gheorghe

Dintre cele patru formaţii româneşti care au evoluat, joi seară, în turul II preliminar din Conference League doar echipa covăsneană a fost ignorată de canalele din ţară!

Sepsi Sfântu Gheorghe e deţinătoarea Cupei României, reprezintă România în Europa, dar e mai iubită în Ungaria! Ceea ce s-a văzut şi joi seară, în cel mai clar mod posibil.

Singura echipă românească prezentă în turul II preliminar din Conference League, pe care posturile din ţară au ignorat-o a fost... Sepsi! Niciun canal n-a transmis partida trupei lui Bergodi. Care, culmea ironiei, a fost urmărită în meciul cu Olimpija Ljubljana (Slovenia) de premierul Ungariei, Viktor Orban, dar şi de selecţionerul maghiarilor, italianul Marco Rossi. Amândoi au fost prezenţi în tribunele stadionului din Sfântu Gheorghe, iar Orban a venit la meci cu fularul lui Sepsi, după cum Adevărul a arătat aici.

Ignorată de televiziunile româneşti, gruparea covăsneană a găsit o modalitate inspirată de a-şi respecta, totuşi, suporterii care n-au putut merge la meci. Sepsi a transmis confruntarea cu Olimpija Ljubljana pe canalul său de Youtube. Cu o mică răzbunare pentru modul în care a fost tratată echipa de televiziunile româneşti: transmisia meciului Sepsi – Olimpija Ljubljana s-a făcut... în limba maghiară, după cum se poate vedea mai jos:

România, joi, în turul II preliminar din Conference League

*Saburtalo Tbilisi (Georgia) – FCSB 1-0

*CFR Cluj - Inter Club d'Escaldes (Andorra) 3-0

*Sepsi – Olimpija Ljubljana (Slovenia) 3-1

*Vllaznia Shkodër (Albania) – CS U Craiova 1-1

Meciurile retur se vor juca la data de 26 iulie, în cazul CFR-ului, şi la data de 27 iulie, pentru celelalte formaţii româneşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite