Sânmărtean a explicat de ce nu el a bătut penalty-ul: ce a vorbit cu un coleg, după ce arbitrul a dictat lovitura de la 11 metri

Sânmărtean a explicat de ce nu el a bătut penalty-ul: ce a vorbit cu un coleg, după ce arbitrul a dictat lovitura de la 11 metri

Lucian Sânmărtean

Cel mai important moment al primei reprize s-a consumat, atunci când Chipciu a ratat de la punctul cu var. Mulţi s-au întrebat de ce şeptarul roş-albaştrilor a şutat, mai ales când pe teren s-a aflat şi Sânmărtean.

Alex Chipciu le-a cerut scuze colegilor săi pentru că n-a înscris din penalty şi a taxat reacţia fanilor Stelei după ratarea sa. La finalul jocului, Sânmărtean, cel care a obţinut lovitura de la 11 metri, a explicat ce s-a întâmplat în momentele dinaintea ratării lui Chipciu.
 
„Jucătorul care e faultat trebuie să lase locul unuia care e mai proaspăt, iar eu am venit şi după o cursă de 10-20 de metri, am discutat cu Chipciu, iar el mi s-a părut foarte motivat şi concentrat. De aceea, am decis împreună să bată el. N-a înscris atunci, dar a reuşit apoi să marcheze şi ne-a făcut pe toţi bucuroşi“, a declarat mijlocaşul la Digi Sport.
 
El a analizat şi partida de pe „Arena Naţională“: „Un meci deosebit de greu, cu presiune pe ambele echipe, asta s-a şi văzut în joc. Dacă noi înscriam azi 2-3 goluri, nu se supăra nimeni. Dacă înscria Alex (n.r. - Chipciu) din acel penalty, lucrurile ar fi fost poate mai simple. În repriza a doua, am fost puţin tensionaţi, au avut şi ei câteva situaţii, dar ne bucurăm că a înscris Alex în cele din urmă“.
 
Sânmărtean a vorbit şi despre partida de la Sofia, la 27 august: „1-0 e un scor periculos, se poate întâmpla orice în fotbal, trebuie să fim foarte atenţi, concentraţi, iar acest lucru se poate întâmpla şi la ei. Am făcut toţi un joc bun, care ne dă speranţe pentru calificare“.
 
CITEŞTE ŞI:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările