Rossi şi Guitierrez, în teste la echipa BMW

 Rossi şi Guitierrez, în teste la echipa BMW

BMW le acordă o sesiune de teste piloţilor tineri de talent

Cu toate că BMW a decis să părăsească Formula 1 de anul viitor, iar viitorul fostei echipe Sauber este incert, constructorul german şi-a respectat promisiunile. Aşa că i-a oferit lui Rossi şansa de a încerca un monopost.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nu este însă vorba despre Valentino Rossi, multiplul campion mondial la MotoGP, ci de Alexander Rossi. În vârstă de 18 ani, tânărul pilot american a câştigat finala mondială a Formulei BMW, în Mexic.

Alături de Rossi se va afla mexicanul Esteban Gutierrez, de asemenea câştigător al competiţiei monomarcă la nivel continental.

Şef al echipei BMW Motorsport, Mario Theissen a declarat: "Nu era normal ca noi să-i privăm pe cei doi de ceea ce le-am promis. BMW rămâne angajată în automobilismul sportiv şi vrea să contribuie la dezvoltarea filierei sale de tineri talentaţi".

Echipa BMW a fost cumpărată de un fond de investiţii, însă nu se ştie sigur dacă va participa la ediţia viitoare a CM de Formula 1, FIA anunţând deja o listă a team-urilor participante.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările