Ronaldo, pedepsit de FIFA pentru aroganţa sa: Ce s-a întâmplat după ce a lipsit de la gala de luni

Ronaldo, pedepsit de FIFA pentru aroganţa sa: Ce s-a întâmplat după ce a lipsit de la gala de luni

Din păcate, doi fotbalişti uriaşi, Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi nu pot accepta o realitate: nu se poate să fii mereu pe locul 1.

Ştiri pe aceeaşi temă

Între 2008 şi 2017, premiul pentru cel mai bun jucător al planetei, fie că a fost acordat de FIFA, fie că a fost decernat de FIFA şi de revista „France Football“, a fost câştigat ba de Cristiano Ronaldo, ba de Lionel Messi. Timp de nouă ani, cei doi rivali au dominat lumea sportului-rege.
 
Asta până când, în 2018, FIFA l-a premiat pe Luka Modrici (Croaţia), iar „France Football“ a procedat la fel cu „Ballon d’Or“. Aflând, probabil, că n-au şanse la locul 1, Messi şi Ronaldo au lipsit, anul trecut, de la Gala FIFA. Un gest urât care le-a adus multe critici.
 
Din păcate, Cristiano Ronaldo a procedat la fel şi în acest an! Deşi e accidentat şi a lipsit, aseară, din lotul lui Juventus pentru meciul din Serie A cu Bresia, portughezul de 34 de ani a stat acasă, în loc să meargă la Milano, la Gala FIFA 2019.
 
Iar organizatorii au taxat această aroganţă a portughezului. De-a lungul evenimentului, numele lui Ronaldo n-a fost pomenit nici măcar o dată, nici atunci când a fost citită Echipa Ideală din 2019 din care startul lui Juve a făcut parte, după cum se poate vedea mai jos:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările