România „tremură“: „90%, starea de urgenţă se va prelungi până la jumătatea lunii iunie!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Masca

Preşedintele Klaus Iohannis a prelungit starea de urgenţă până la 16 mai, însă deja au apărut voci care susţin că această criză va continua şi după acest termen.

România nu vede, deocamdată, lumina de la capătul tunelului! Şi, când autorităţile se bat pe ce se va întâmpla în Noaptea de Înviere, americanii spun că, foarte probabil, vom sta în case până în 2022!

În mijlocul acestui haos, Liga I din România a fixat data de 5 iunie pentru reluarea meciurilor din play-off şi play-out, însă nu toate echipele cred în această variantă.

„Vă spun că, în proporţie de 90%, starea de urgenţă se va prelungi până la jumătatea lui iunie. Aşteptăm şi noi să vedem ce vor decide cei de la FRF, LPF, care au puterea asta, dar sincer nu văd cum se va relua totul“, a spus pentru gsp.ro, directorul executiv al celor de la FC Voluntari, Robert Gheorghe. 

Acesta a explicat că revenirea pe teren înseamnă un risc mult prea mare. 

„Haideţi să vă dau un scenariu. Reluăm antrenamentele, ajungem la meciuri şi apar 2-3 jucători infectaţi. Cine îşi asumă chestia asta? Cine trage vina asupra sa? Şi n-o spun pentru că suntem pe ultimul loc, nouă nu ne e teamă să jucăm fotbal. Dar sunt sub 10% şanse să se joace. Nimeni nu-şi va asuma îmbolnăvirea unui jucător“, a afirmat oficialul celor de la Voluntari, formaţie aflară pe ultimul loc în clasamentul din play-out.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite