România face furori la Open-ul de la Praga: Judoka Monica Ungureanu, aur la 48kg

România face furori la Open-ul de la Praga: Judoka Monica Ungureanu, aur la 48kg

Monica Ungureanu a adus prima medalie de aur pentru România, la Praga

După o perioadă destul de agitată pentru judo-ul românesc, cauzată de alegerile câştigate, din nou, de Cozmin Guşă, în acest weekend vin şi veşti bune dinspre Cehia.

Cozmin Guşă, aflat la şefia Federaţiei Române de Judo (FRJ) din 2017 şi cu încă un mandat obţinut, miercuri, pentru următorii patru ani, ne dă speranţe în vederea Jocurile Olimpice de la Tokyo.
 
Potrivit preşedintelui FRJ, avem şase sportivi în finalele Open-ului de la Praga. Dintre aceştia, Monica Ungureanu a şi cucerit deja locul 1 la categoria 48 de kilograme şi a făcut un pas important spre calificarea la JO din această vară.

UPDATE - România a mai obţinut două medalii, după cea de aur, câştigată de Monica Ungureanu. Laris Borş a luat un aur, iar Petr Zhukov un bronz, la 66kg.

UPDATE - Potrivit unei postări a lui Cozmin Guşă, România şi-a îmbunătăţit bilanţul cu încă o medalie de aur, a treia! După Monica Ungureanu (48kg) şi Laris Borş (66kg), locul 1 a fost obţinut şi de Adrian Şulcă la Open-ul de la Praga.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările