România a dat lovitura: Vom găzdui cel mai important turneu de fotbal din 2023

România a dat lovitura: Vom găzdui cel mai important turneu de fotbal din 2023

Generaţia din care fac parte Darius Olaru (stânga) şi Ianis Hagi s-a calificat pentru Campionatul European de tineret din 2021

Fotbalul românesc nu prea mai ajunge la turneele finale cu naţionala mare, dar măcar se consolează cu faptul că turneele finale vin la noi.

Ştiri pe aceeaşi temă

În 2021, vom avea Campionatul European de fotbal la Bucureşti, Arena Naţională urmând să găzduiască patru partide din această competiţie. 

Iar astăzi, s-a aflat că România va primi şi găzduirea Campionatului European de tineret din 2023, alături de Georgia. Decizia oficială va fi anunţată, astăzi, după ora 17.00, după şedinţa Comitetului Executiv de la UEFA. 

În 2023, Campionatul European rezervat naţionalelor de tineret va avea o importanţă şi mai mare faţă de ediţia din 2021. Pentru că va decide şi cele patru naţionale europene, semifinalistele turneului final, care vor reprezenta Europa la Jocurile Olimpice din 2024, la Paris.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările