„Reghe“ - Anamaria Prodan, căsnicie de ochii lumii: Antrenorul aşteaptă deja un copil cu fosta amantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Ceea ce se ştia de ani buni în lumea fotbalului se confirmă acum. Deşi erau căsătoriţi în acte, Laurenţiu Reghecampf (46 de ani) şi Anamaria Prodan aveau relaţii separate.

Nici n-a trecut o săptămână, de când Laurenţiu Reghecampf a depus actele pentru divorţ, că a şi apărut confirmarea unui alt zvon: antrenorul celor de la CS U Craiova aşteaptă deja un copil cu Corina, care a avut statut de amantă până de curând.

Într-o declaraţie pentru „Cancan“, omul de afaceri, Adrian Thiess, cel care a organizat acel amical Dinamo - Barcelona în 2012, dar şi mai multe turnee de snooker în ultimii ani, a confirmat că va fi naşul copilului lui Reghecampf!

Ce a spus Adrian Thiess?

*Încă nu se ştie sexul copilului, dar mi-aş dori să fie băiat, ca să-l cheme Adrian! Va fi un botez superb, vor fi invitaţi de seamă. Vine şi Ronnie O’Sullivan (n.r. - legendarul jucător de snooker). Am vorbit deja cu Ronnie, îşi doreşte să participe! O să fie invitat special.

*Reghe e fratele meu. Şi Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe Ana. Viaţa e complexă. Îi iubesc pe amândoi. Asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite