Gigi Becali, speriat de Anamaria Prodan: Cum a comentat situaţia divorţului de Reghecampf

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Patronul FCSB, un personaj care cu greu poate fi oprit când îşi dă drumul la gură, a găsit un adversar pe măsură în impresarul FIFA cu care s-a certat violent, la începutul anului.

Divorţul lui Laurenţiu Reghecampf de Anamaria Prodan, după o relaţie de 15 ani din care a rezultat un copil, Laurenţiu jr, e subiectul sfârşitului de an în presa mondenă. Mai ales că în centrul atenţiei se află un personaj zgomotos, Anamaria Prodan, care, deocamdată, nici nu s-a dezlănţuit. Chiar şi aşa, a oferit deja o serie de declaraţii gustate de presa de scandal.

La începutul anului, Anamaria Prodan s-a certat „la cuţite“ cu Gigi Becali, după ce acesta a sărit-o din schemă, în transferul „gras“ al lui Dennis Man la Parma. La vremea respectivă, s-a speculat că impresarul FIFA a pierdut un comision de 800.000 - 1.000.000 de euro! Comision care ar fi fost încasat de verii lui Gigi Becali, Ioan şi Victor, care au încheiat afacerea cu Parma.

De la acel scandal, în care Anamaria Prodan l-a făcut cu ou şi cu oţet, Becali s-a ferit să mai vorbească despre deja fosta soţie a lui „Reghe“. Iar acum, pentru a nu intra, din nou, în gura acesteia, a refuzat, vehement, să comenteze subiectul divorţului, atunci când jurnaliştii de la prosport.ro l-au chestionat pe această temă.

Ce a spus Gigi Becali?

*Nu vreau să se interpreteze nimic şi nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi e, în continuare, prieten, totuşi nu vreau să vorbesc eu acum despre ce e în familia omului. Dacă Reghe a depus actele de divorţ, vă spun foarte sincer că nu mă interesează.

*E treaba lui ce face şi e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu-l cunosc pe Laurenţiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea şi nu doresc să vorbesc eu despre el. Aşa e cel mai bine.

CITEŞTE ŞI:

Ca la uşa cortului! Anamaria Prodan calcă în picioare familia Becali: „Nişte şobolănei!“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite