Reacţie candidă a lui CTP după Garcia - Halep: „Am răcnit ca în peşteră!“ Analogia făcută între Simona şi Paşte

Reacţie candidă a lui CTP după Garcia - Halep: „Am răcnit ca în peşteră!“ Analogia făcută între Simona şi Paşte

Analistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi Sport sentimentele care l-au cotropit în timpul meciului câştigat de Simona Halep în faţa Carolinei Garcia, din semifinala Fed Cup

Jurnalistul a trăit la maxim partida care a adus al doilea punct României în meciul cu Franţa şi l-a făcut pe jurnalist să exclame: "Simona, adevărat a înviat!".

"La 4-0 acolo, m-a depăşit. E un fel de biruinţă a spiritului asupra materiei ce am văzut la Simona. Loveşte atât de bine Garcia, cu dreapta, este dureroasă lovitura aceea, parcă mi-o trimitea mie direct în pancreas de fiecare dată, îngrozitoare lovitură, şi puternică, şi cu spin. Garcia nu a cedat niciun moment. N-am mai văzut de mult un meci atât de echilibrat. Garcia a avut mai mult noroc decât Simona. Contează şi asta în tenis. În momente critice a avut noroc, fie a prins jumătate de tuşă, un sfert, fie a prins o bandă ucigaşă. Simona nu a prea avut noroc, dimpotrivă. I-au ieşit mai multe mingi foarte puţin afară. Asta face şi mai miraculoasă forţa psihică a Simonei. Ea este în clipa asta într-un vârf de maturiatate al carierei ei. Este capabilă să remonteze un meci de la orice scor şi cu oricine", a încheiat Cristian Tudor Popescu.

Cristian Tudor Popescu a recunoscut că dramatismul partidei l-a pus la grea încercare. "Sunt ameţit, mă doare capul, am urlat pe aici. Noroc că nu am vecini, că îi înspăimântam cu răcnetele astea de peşteră. Nu aveam cum să reacţionez altfel", a spus CTP

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: