Promovarea Rapidului, comparată cu „câştigarea“ alegerilor de Geoană: anunţ înfiorător pentru fanii giuleştenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Geoană e chiar un suporter al Rapidului FOTO Eduard Enea
Mircea Geoană e chiar un suporter al Rapidului FOTO Eduard Enea

Bucureştenii au sărbătorit revenirea în Liga I din punct de vedere matematic, însă tot mai mulţi oameni din lumea fotbalului susţin că, de fapt, urmează depunctarea FIFA. Dacă acest scenariu s-ar adeveri, am putea asista la o dramă în Giuleşti.

Asta deoarece Rapid depinde de banii din drepturile TV care ar veni doar dacă echipa ar ajunge în Liga I. O eventuală depunctare dictată de FIFA ar face ca Dunărea Călăraşi să devină principala favorită la promovare din B1, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Iar oficialii de la Dunărea sunt convinşi că rapidişitii n-au cum să „dribleze“ sancţiunea deja dictată de forul mondial, care a fost doar suspendată de FRF. Ea va fi pusă în aplicare, dacă FIFA o va reconfirma.

„Să nu păţească la fel ca Mircea Geoană, seara era preşedinte, a doua zi era candidat. FIFA a dat decizie clară de depunctare, nu de avertisment. Rapidiştii ştiau şi ştiu că n-au vreo şansă, ei vor doar să păcălească lumea. Dacă au plătit, foarte bine, să nu păţească mult mai multe. Dunărea Călăraşi n-are niciun leu datorie la stat şi a plătit salariile şi pe aprilie. Meritam să promovăm noi, nu ei. Vă anunţ, în premieră, că am primit şi licenţa de Liga I ca să jucăm acasă. Valerii Moraru aud că spune că vrea să rămână în aceeaşi formaţie la anul. Păi, normal, că nu mai are unde să găsească aşa proşti care să muncească pe burta goală“, a spus Bogdan Leu, delegatul Dunării Călăraşi, la radiosport1.ro.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite