Petrescu zâmbeşte: La ce salariu poate ajunge după plecarea de la CFR

Petrescu zâmbeşte: La ce salariu poate ajunge după plecarea de la CFR

Dan Petrescu, un antrenor cu o cotă foarte bună

Un antrenor competent nu rămâne niciodată fără angajament pentru mult timp. Forţat să plece de la Cluj, fostul internaţional poate semna un contract de două ori mai bun din punct de vedere financiar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nu degeaba Dan Petrescu s-a grăbit să semneze rezilierea contractului pe cale amiabilă cu CFR. 
 
El a spus, recent, că stând la Cluj pierde bani, deoarece are oferte mult mai bune din punct de vedere financiar. Chiar dacă s-a scris că „Bursucul“ e pe lista celor de la Celtic Glasgow, pare mai aproape de adevăr informaţia potrivit căreia el va ajunge în zona arabă. Adică, unde a mai pregătit două echipe până acum, Al-Arabi (Qatar) şi Al-Nasr Dubai (Emirate). 
 
Petrescu e dorit de Al-Nassr Riad, una dintre cele mai bogate echipe din Arabia Saudită care însă traversează o formă groaznică: are şase eşecuri în ultimele opt partide şi ocupă penultimul loc în prima ligă, după cinci runde. Arabii i-ar oferi lui Petrescu un salariu stagional de 2,5 milioane de dolari. 
1.200.000
de euro era salariul stagional al lui Dan Petrescu la CFR, la care erau adăugate bonusuri de obiectiv.
 
16.230.000
de euro a strâns CFR Cluj, în sezonul trecut, în urma parcursului european al echipei, care s-a încheiat în 16-imile Ligii Europa. 
 
84 
de meciuri a jucat CFR sub comanda lui Dan Petrescu din martie 2019: 44 de victorii, 20 de egaluri, 20 de înfrângeri. Golaveraj: 132-77
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările