Nici nemţii nu mai sunt ce au fost: Wolfsburg, descalificată din Cupa Germaniei după o eroare incredibilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marc van Bommel a comis-o la debutul său, la Wolfsburg
Marc van Bommel a comis-o la debutul său, la Wolfsburg

Mereu vorbim despre rigurozitatea nemţească. Din păcate pentru formaţia din Bundesliga, exact lipsa acestei calităţi a dus la o situaţie jenantă pentru un club care evoluează la cel mai înalt nivel.

Ce debut pentru olandezul Mark van Bommel (44 de ani), la Wolfsburg! Săptămâna trecută, acesta a crezut că a avut un prim meci reuşit, calificând echipa în turul II al Cupei Germaniei. Astăzi însă, van Bommel a aflat că Wolfsburg tocmai a fost aruncată în afara acestei competiţii!

Potrivit ESPN, în partida câştigată de Wolfsburg pe terenul celor de la Preussen Munster, scor 3-1 după prelungiri, van Bommel a efectuat şase schimbări, în loc de cele cinci permise de regulament, pe durata celor 120 de minute!

Astfel, după o analiză a cazului, Federaţia Germană de Fotbal a decis că Wolfsburg e în culpă pentru această situaţie - s-a spus că centralul nu e vinovat pentru că echipelor le revine sarcina de a-şi contabiliza schimbările - şi a anunţat că gruparea din Bundesliga a pierdut partida la „masa verde“, scor 0-2. Astfel, Preussen Munster, care evoluează în ligile regionale, a avansat în următoarea fază din Cupa Germaniei.

Wolfsburg a anunţat că va ataca această decizie, însă a făcut şi haz de necaz: înaintea partidei din campionat din weekend, câştigată cu 1-0 cu Bochum, fanii au fost anunţaţi că, dacă vor cumpăra cinci bilete, îl vor primi pe al şaselea gratuit.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite