Nadal, verdict dur din partea medicilor: Diagnosticul primit îl va ţine pe tuşă peste o lună!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nadal

Efortul depus în primele trei luni din 2022, perioadă în care a obţinut 20 de victorii în 21 de meciuri, cu titluri cucerite la Melbourne, Australian Open şi Acapulco, şi-a pus amprenta asupra unui sportiv redutabil, dar de 35 de ani.

Rafael Nadal (Spania, 3 ATP) a încheiat sezonul de hard, cu o finală pierdută la Indian Wells. După meci, ibericul cu 21 de titluri de Grand Slam în palmares a făcut o serie de afirmaţii alarmante privind starea sa de sănătate, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Şi, din păcate pentru Nadal, temerile sale s-au adeverit! Pentru că, potrivit Eurosport, el a fost diagnosticat cu o fisură la una dintre coaste. Perioada de refacere: 4-6 săptămâni!

În cel mai bun caz, Nadal va rata primele mari turnee din sezonul de zgură, la Monte Carlo (10 - 17 aprilie) şi Barcelona (18-24 aprilie). Totuşi, în cazul în care perioada de refacere se va prelungi, el riscă să piardă şi întrecerile de la Madrid (1-8 mai) şi Roma (8-15 mai). 

Cert e că obiectivul principal al lui Nadal va fi participarea la French Open 2022 (22 mai - 5 iunie), în condiţiile în care acesta e Grand Slam-ul în care s-a descurcat cel mai bine, având 13 trofee câştigate la Paris.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite