Nadal a fost întrebat dacă se poate vorbi de prietenie în relaţia sa cu Federer! Răspunsul îl poate deranja pe elveţian

Nadal a fost întrebat dacă se poate vorbi de prietenie în relaţia sa cu Federer! Răspunsul îl poate deranja pe elveţian

Rivalitatea de aproape două decenii dintre jucătorii care au fiecare câte 20 de titluri de Grand Slam  a lăsat de multe ori impresia că a generat între cei doi şi o prietenie la cataramă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rafael Nadal şi Roger Federe s-au întâlnit de 40 de ori (24-16 pentru spaniol) în circuitul ATP, au jucat nenumărate meciuri demonstrative şi au apărut umăr la umăr în cadrul mai multor interviuri sau a unor acţiuni caritabile. Mai mult, cei doi au luptat şi de aceeaşi parte a barcicadei, ei jucând dublu în cadrul Laver Cup. 
 
În acest context, Nadal a fost întrebat, de Tennis World USA, dacă între el şi elveţian s-a creat şi o legătură de prietenie, iar spaniolul a dat un răspuns diplomatic. "Suntem foarte buni amici. În timp însă, relaţia noastră s-a îmbunătăţit, dar nu sunt prieteni apropiaţi. În cazul în care ar urma să fim adversari pe teren, nu i-aş spune niciodată dacă aş avea o problemă la genunchi. Dar putem să ne sunăm oricând şi să vorbim despre orice. Chiar astăzi am discutat cu el (n.r. - ziua în care a vorbit pentru publicaţia din SUA)", a spus spaniolul pentru sursa citată. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările