Momente stânjenitoare: a ieşit pe ultimul loc după ce şortul i-a jucat feste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nonino, chinuindu-se să alerge
Nonino, chinuindu-se să alerge

Atletul italian Alberto Nonino a fost protagonistul unei întâmplări stânjenitoare în timpul unei probe de la Campionatul Mondial de Atletism la categoria de vârstă U20. Deranjat de faptul că penisul îi ieşea din şort în timpul alergării, a încheiat întrecerea pe ultima poziţie.

Italianul Alberto Nonino, în vârstă de 18 ani, a luat parte la provocarea decatlon din cadrul Campionatului Mondial de Atletism din Cali, Columbia. În seria 2 a probei de alergare pe 400 de metri, Nonino a fost protagonistul unor scene care au făcut înconjurul lumii, scrie gsp.ro.

În ciuda unui început bun de cursă, italianul a scăzut ritmul, încercând pe parcursul întregii distanţe să îşi aranjeze şortul, relatează publicaţia indy100. 

Jurnalistul spaniol David Sanchez de Castro a făcut lumină asupra cazului: „Penisul i-a ieşit prin partea laterală a şortului şi a trebuit să îl ţină pentru că nu îi permitea să alerge cum trebuie”.

Nonino a încheiat proba ultimul. Sportivul a postat un mesaj prin care ruga lumea să-l lase în pace: „Vreau să vă spun că sunt conştient de reacţiile apărute, nu e nevoie să-mi trimiteţi link-urile către articole. Acum încerc să mă amuz de situaţie, dar imediat după m-am simţit teribil. Sunt recunoscător pentru că prietenii mei şi familia mea m-au ajutat să trec peste cele întâmplate. Lumea jurnalismului este îngrijorată de cazurile de hărţuire din Italia şi la nivel mondial, dar apoi publică astfel de articole care ar fi putut afecta serios persoane mai sensibile”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite