Mircea Lucescu, veşnic nemulţumit: De ce s-a legat la primul său meci de după externarea din spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu e lider cu Dinamo Kiev în Ucraina, la un punct de rivala Şahtior Doneţk
Mircea Lucescu e lider cu Dinamo Kiev în Ucraina, la un punct de rivala Şahtior Doneţk

La trei săptămâni după primul meci oficial al sezonului pentru Dinamo Kiev, Mircea Lucescu (76 de ani) a reuşit să asiste la o partidă a echipei sale.

Nu de pe banca tehnică, ci din tribune. „Il Luce“ a fost externat din spital, unde ajunsese, mai întâi, din cauza unei stări gripale. Ulterior, şederea sa s-a prelungit, deoarece a ajuns „la cuţit“, pentru îndepărtarea unui chist cu pericol de infecţie. 

Cât timp tehnicianul român a stat în spital, Dinamo Kiev a disputat patru meciuri în campionat: trei victorii, un egal. Duminică, sub privirile lui Lucescu din tribune, echipa a mai bifat un succes: 4-0 cu Dena, pe teren propriu. Potrivit Telekom Sport, după această victorie, „Il Luce“ a oferit primele declaraţii în presa din Ucraina, prin care s-a legat, ca de obicei, de arbitraj! Nu cel de la meciul de duminică, ci de arbitrajul de la singura remiză din campionat, de până acum. 

„A fost un moment anormal în meciul cu Inhulets (1-1), momentul cu Rodrigues. Ar fi trebuit să se dicteze penalty şi cartonaş galben pentru jucătorul care a greşit. Din anumite motive, nimeni nu vorbeşte despre asta, nu scrie, mai ales că a fost VAR la meci“, a spus tehnicianul român. 

Întrebat dacă fanii lui Dinamo Kiev, care l-au contestat mereu, sub bucuroşi de revenirea sa lângă echipă, Lucescu a oferit un răspuns ironic: „Probabil nu toţi, dar sper că majoritatea. Există unele restricţii din partea medicilor. Nu pot ieşi încă pe teren, dar conduc echipa şi sunt aproape de jucători. Încercăm să menţinem nivelul care ne oferă rezultate bune“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite