Ministrul Sportului, Eduard Novak, făcut praf de sindicat: Incompetenţă şi nepăsare! Salariile angajaţilor nu sunt plătite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eduard Novak
Eduard Novak

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret susţine că sunt salarii neplătite în subordonatele Ministerului Sportului, subliniind că se simt trădaţi şi abandonaţi de ministrul Eduard Novak.

"În Ministerul Tineretului este haos generalizat şi incertitudine la toate nivelurile; nu au fost virate bugetele necesare către subordonate şi, drept urmare, nu s-au plătit salariile angajaţilor. Multe unităţi din subordinea ministerului au fost în imposibilitatea de a achita salariile la termenul legal, în data de 14 ianuarie.

SNST a primit telefoane şi mesaje de la membrii din toată ţara, oamenii sunt revoltaţi pentru că s-au dus acasă în ziua de leafă fără niciun ban. Cei care muncesc în Sport şi Tineret au cele mai mici venituri din sistemul bugetar, trăiesc din aceste salarii împreună cu familiile lor şi aşteaptă ziua de salariu cu calcule făcute pentru fiecare factură. Tocmai ei sunt privaţi de acest drept pentru care muncesc lună de lună”, au precizat sindicaliştii.

“SNST nu va accepta ca incompentenţa şi nepăsarea conducerii Ministerului Sportului să lase sute de angajaţi fără salarii tocmai acum, în aceste zile geroase, în care plata facturilor la curent şi gaze este subiectul principal. Ne simţim trădaţi şi abandonaţi de ministrul Novak, care ne-a lăsat fără salarii în mijlocul iernii, pre(a)ocupat cu vizitele în străinătate şi prea puţin aplecat asupra obligaţiilor pe care le are în calitate de ordonator principal", anunţă SNST.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite