Marian Iancu a scăpat de puşcărie cu şase ani mai devreme

Marian Iancu a scăpat de puşcărie cu şase ani mai devreme

Foto click.ro

Marian Iancu, în vârstă de 56 de ani, a ieşit din puşcărie cu şase ani mai devreme. Afaceristul, poreclit şi Elefantul a aflat, luni, că scapă de puşcărie mai devreme decât trebuia.

Motivul eliberării premature a afaceristului este posibil să fie pus pe seama condiţiei medicale precare. Conform publicaţiei Gazeta Sporturilor, un coleg de celulă al afaceristului ar fi declarat că Marian Iancu are grave probleme de sănătate, "e terminat, abia mai merge". 

Marian Iancu a început să aibă probleme în 2014, atunci când a fost condamnat la 14 ani cu executare după ce a fost acuzat pentru evaziune fiscală în dosarul RAFO.
 
Magistraţii au solicitat, la finalizarea procesului, ca Iancu şi alţi doi complici să restituie statului peste 150 de milioane de dolari şi 18 milioane de euro. Pentru a recupera mai rapid prejudiciul, statul le-a confiscat celor trei mai multe case, apartamente, terenuri şi maşini. 
 
 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările