Managerul lui Halep, postare groaznică: Atac urât la Bianca Andreescu şi la toţi românii care au plecat din ţară!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hodor

Cosmin Hodor, cel care a fost angajat manager de comunicare în stafful Simonei Halep, a făcut prostii pe bandă de când ocupă această funcţie. Ultima sa ispravă te lasă însă cu gura căscată.

Simona Halep (5 WTA) a învins-o pe Bianca Andreescu (4 WTA) într-un meci de tenis la Turneul Campioanelor. A fost o partidă excelentă care a făcut o reclamă minunată pentru tenisul feminin în întreaga lume.

Din păcate, Cosmin Hodor, în loc să aprecieze latura sportivă a întâlnirii, a dus discuţia într-o zonă nepotrivită, dând atât în Bianca Andreescu, cât şi în milioane de români care, din varii motive, au părăsit ţara în ultimii ani! Postarea ciudată a lui Hodor a fost preluată de prosport.ro şi deja a atras multe comentarii negative în spaţiul virtual.

Ce a scris Cosmin Hodor pe Instagram?

Astăzi, Simona, ne-a arătat odată în plus, că nu este nevoie să pleci din România pentru a face performanţă la nivel înalt; românii trăiesc cu ideea greşită că rămânând în Romania nu pot face performanţă. Bianca este o campioană a Canadei, iar propunerea Simonei pentru noi este să fim campioni pentru România.

Trebuie să mulţumim şi părinţilor Simonei care nu au ales ideea finanţării unei alte ţări şi a juca pentru un alt steag.

Asta este propunerea mea, să spună povestea unei alegeri; alegerea unui român de a face performanţă sub steagul României şi că dacă românii vor alege să lupte sub un alt steag nu vom avea o Românie mai bună!

CITEŞTE ŞI:

Text devastator: „Brandul Halep e unul în paragină! Un agramat face praf imaginea Simonei“

Managerul lui Halep nu ştie nimic despre tenis: Dovada că postarea lui Cosmin Hodor a fost o gafă de proporţii

CTP, fără milă după mesajul pe care Halep l-a aprobat: „O aberaţie! Atitudinea lui Hodor e de tipul Dăncilă - Dragnea!“

Reacţia Simonei Halep după postarea scandaloasă a managerului ei de comunicare pe Instagram

Managerul lui Halep, trimis la reeducare: Reacţii acide după postarea lui Cosmin Hodor de pe Instagram

Halep, obligată să lucreze cu un incompetent: Cine e Cosmin Hodor, omul care îi atacă pe românii plecaţi din ţară

Halep a ajuns pe mâna unui incompetent: Simona şi-a angajat un manager de comunicare care nu ştie să comunice

        View this post on Instagram                   Astazi, Simona, ne-a aratat odata in plus, ca nu este nevoie sa pleci din Romania pentru a face performanta la nivel inalt; romanii traiesc cu ideea gresita ca ramanand in Romania nu pot face performanta. Bianca este o campioana a Canadei iar propunerea Simonei pentru noi este sa fim campionii pentru Romania. Trebuie sa mulţumim si parintilor Simonei care nu au ales ideea finantarii unei alte tari si a juca pentru un alt steag. Asta este propunerea mea, sa spuna povestea unei alegeri; alegerea unui roman de a face performanta sub steagul Romaniei si ca daca romanii vor alegee sa lupte sub un alt steag nu vom avea o Romanie mai buna! 🇷🇴 @simonahalep #romania🇹🇩 #romanianfedcupteam #romaniandaviscupteam #fighter #proud #performance #sports #makinghistory A post shared by Cosmin Hodor (@cosmin_hodor) on Oct 28, 2019 at 9:44am PDT
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite