Jerome Boateng, investigat de poliţie la 2 săptămâni de la moartea iubitei! Motivul pentru care este cercetat de procurori

Jerome Boateng, investigat de poliţie la 2 săptămâni de la moartea iubitei! Motivul pentru care este cercetat de procurori

Fundaşul echipei Bayern Munchen, Jérôme Boateng şi modeul Kasia Kenhardt (25 de ani) s-au despărţit cu scandal pe 2 februarie, iar tânăra a fost găsită moartă în locuinţa sa din Berlin şapte zile mai târziu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ancheta care îl vizează pe fotbalist nu are legătură cu moarte tinerei, ci cu un caz de violenţă domestică în care fusese investigat din decembrie 2019, dosar închis însă în anul următor.
 
Conform Bild, citat de presa britanică, procurorii germani au decis redeschiderea anchetei, după ce autopsia Kasiei Lenhardt a scos la iveală că aceasta avea fracturat lobul urechii.
 
Relaţia dintre Lenhardt şi Boateng a durat un an şi trei luni. Ea a fost presărată cu mai multe scandaluri şi s-a transformat într-o tragedie după ce tânăra a decis să îşi pună capăt vieţii chiar în ziua în care fiul ei, Noah, împlinea şase ani. 
 
Miercuri seara, Boateng a fost titular în partida câştigată de Bayern pe terenul lui Lazio, scor 4-1, în optimile UEFA Champions League.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările