„Premoniţiile” lui Ilie Năstase: „Cred că Halep şi Andreescu vor juca finala de la Turneul Campioanelor!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Năstase crede că ultimul act de la Turneul Campioanelor le va aduce, din nou, faţă în faţă pe Simona Halep şi Bianca Andreescu.

„Nu e edificator un astfel de meci pentru a spune cine e mai în formă acum. A fost o partidă superbă în care s-a văzut plusul de experienţă al Simonei, dar mi-a plăcut mult şi cum a gestionat Andreescu situaţiile dificile. Halep a recepţionat foarte bine toate mesajele transmise de Cahill şi asta s-a văzut pe teren. A căpătat şi mai multă încredere în ea şi a uzat-o pe Andreescu chiar pe punctele mai slabe. 

Eu cred că ele două se vor reîntâlni în finală, acolo se va da marea bătălie, eu asta îmi doresc. Cred că toţi românii îşi doresc asta. La un astfel de turneu contează cel mai mult cum îşi vor valorifica resursele fizice. Andreescu are un viitor frumos în faţă, dar mai are multe puncte de îmbunătăţit. Noi, românii, avem talent!”, a declarat Ilie Năstase, potrivit „Prosport”.

Victoria Simonei Halep în faţa Biancăi Andreescu este cu atât mai mare, cu cât românca nu mai jucase un meci oficial, încă de la finele lunii septembrie. Mai mult, conaţionala noastră nu este complet refăcută, după accidentarea suferită la Wuhan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite