Ianis Hagi şi Rangers, victorie în zece oameni, Stanciu şi Lucescu s-au poticnit în play-off-ul cupelor europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ianis

Joi seara au avut loc meciuri din turul play-off-urilor Europa League şi Conference league, competiţii în care sunt angrenate şi echipe care au în componenţă înternaţionali români.

Campioana Scoţiei, Glasgow Rangers, la care Ianis Hagi a fost titular, a învins, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia  armeană Alaşkert, într-un meci din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Scoţienii au mncit din greu pentru acest succes la limită, mai ales că au jucat în inferioritate numerică din minutul 43, după eliminarea lui Lundstram.

Golul a fost înscris de Morelos, în minutul 67, iar Ianis Hagi a fost schimbta în minutele de prelungire ale meciului. 

PAOK, remiză smulsă în minutul 90+5.

Formaţia antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, a remizat, joi seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Rijeka, într-un meci din prima manşă a play-off-ului Conference League. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 33, prin Lepinjica, egalarea venind în urma unui autogol în ultimele secunde ale meciului. 

Slavia şi Nicolae Stanciu, egal la Praga

Cu Nicolae Stanciu pe teren până în minutul 82, Slavia Praga a remizat cu polonezii de la Legia Varşovia, pe teren propriu, scor 2-2. Au marcat: Bah ’20, Masopust ‘45+3 / Emreli ’20, Juranovic ’37.

    

Partidele retur vor avea loc în 26 august. Echipele eliminate din Europa League vor continua în grupele Conference League, în timp ce formaţiile care pierd play-off-ul din Conference League îşi încheie parcursul din acest an în cupele europene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite