Halep, vaccinată în trei minute: A fost filmată din momentul în care a intrat pe uşă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Din dorinţa de a promova campania de vaccinare, Simona Halep (3 WTA) a acceptat ca întreaga ei experienţă de la Institutul Cantacuzino să fie înregistrată şi difuzată de canalele media.

Simona Halep (3 WTA) a „tremurat“ mult timp din cauza COVID-ului, fiind atât de îngrijorată încât, anul trecut, a sărit peste US Open, un turneu pe care ar fi avut şanse foarte bune de a-l câştiga.

Şi cum în viaţă nu scapi de ce ţi-e frică, constănţeanca a luat apoi virusul, stând acasă! Se întâmpla în luna octombrie a anului trecut. Atunci, Halep a scăpat cu o formă uşoară a bolii şi a dobândit imunizare pe cale naturală. 

Chiar şi aşa, mereu a susţinut ideea vaccinării anti-COVID şi acum, aflată în ţară după eliminarea de la Australian Open, s-a prezentat la Institutul Cantacuzino. Ea a beneficiat astfel de decizia luată de Guvernul României, care a inclus sportivii olimpici în etapa a II-a a vaccinării. Halep va face parte din delegaţia României, în acest an, la Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie - 8 august).

CITEŞTE ŞI:

Halep, vaccinată cu mulţumiri: Ce a spus Valeriu Gheorghiţă despre gestul ei VIDEO

Halep s-a vaccinat: A explicat ce ser i-a fost administrat şi care e dorinţa ei cea mare VIDEO

Iată cum a decurs, astăzi, vaccinarea Simonei Halep cu doza Pfizer:

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite