Halep, „regina“ tenisului: Ce a scris presa mondială după victoria ei electrizantă la Dubai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (2 WTA) a tranşat o finală palpitantă cu Elena Rybakina (19 WTA), ajungând, din nou, pe prima pagină a ziarelor şi a site-urilor de specialitate.

Simona Halep e cea mai constantă jucătoare aflată în activitate şi o statistică vorbeşte cel mai bine despre nivelul uluitor pe care românca îl menţine în circuit.

Din 27 ianuarie 2014, de când a intrat în Top 10 WTA, Halep n-a mai părăsit această zonă a clasamentului. Iar după victoria de sâmbătă seară de la Dubai, românca a micşorat distanţa faţă de primul loc, ocupat de Barty. Totuşi, diferenţa e încă mare, de 2.291 de puncte, însă, la ce joacă Simona în 2020, sunt speranţe că ea va reveni, la un moment dat, în fotoliul de lider.

Până atunci, triumful româncei în finala de la Dubai Tennis Championships a fost reflectat, pe larg, de presa mondială, iar Digi Sport a oferit cele mai importante reacţii care au însoţit victoria Simonei în meciul cu Rybakina.

Ce a scris presa internaţională?

*L'Equipe: Pusă la treabă de talentata Elena Rybakina, Simona Halep a trebuit să-şi folosească toate resursele pentru a câştiga în trei seturi. A fost primul titlu al anului pentru numărul doi mondial.

*BBC: A doua în lume, Simona Halep a câştigat al 20-lea trofeu WTA. Românca, semifinalistă la Australian Open în ianuarie, s-a chinuit în primul set, dar a luptat şi a revenit să ia trofeul.

*Eurosport: Simona Halep a câştigat primul titlu de după cel de la Wimbledon. Halep a avut mult de muncit ca să o învingă pe mult mai tânăra Elena Rybakina.

*AS: Românca Simona Halep a câştigat pentru a doua oară titlul la turneul de la Dubai, după ce a învins-o pe kazaha Elena Rybakina. E primul ei titlul anul acesta.

*WTA: Simona câştigă al 20-lea său titlu din carieră. A fost o finală intensă cu starul în ascensiune Elena Rybakina. Cap de serie numărul 1, Simona s-a luptat din greu pentru a câştiga la Dubai, după aproape două ore şi jumătate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite