Halep, moment de sinceritate: A vorbit despre meciul care o fascinează şi căsnicia cu Toni Iuruc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep a vorbit cu zâmbetul pe buze în interviul acordat pentru Tennis Majors
Simona Halep a vorbit cu zâmbetul pe buze în interviul acordat pentru Tennis Majors

Înainte de a debuta la Madrid Mutua Open, Simona Halep (31 de ani) a acordat un interviu pentru Tennis Majors, care s-a viralizat.

Pentru că, în primul rând, constănţeanca a dezvăluit că, anul trecut, pe fondul problemelor medicale, a luat în calcul inclusiv varianta retragerii din activitate! 

O altă dezvăluire făcută de „Simo“ a fost cea legată de momentul de vârf al carierei sale: finala câştigată de la Wimbledon 2019. Atunci, Halep a spulberat-o pe Serena Williams, în doar 56 de minute: 6-2, 6-2. „M-am uitat la finala cu Serena de la Wimbledon de o sută de ori, dar doar pentru a mă bucura de ea, nu ca să-mi analizez mişcările. Iubesc, pur şi simplu, momentul. A fost cel mai bun moment. Nu e lung meciul, durează doar o oră, e bun de urmărit. Am ceva în mine care îmi spune că aceea a fost ziua perfectă. Nu ştiu dacă voi mai atinge vreodată acel nivel, dar sper“, a spus Halep.

 

Iuruc

Aceasta a vorbit şi despre căsnicia ei cu Toni Iuruc (42 de ani). „Soţul meu mă susţine în cariera de tenis. El m-a împins să merg la Academia Mouratgolou, în Franţa. Pentru mine, a fost un pas mare. A schimbat totul în viaţa mea: să plec de acasă şi să vin să stau aici mai multe săptămâni, pentru antrenamente. Sunt fericită în viaţa personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potriveşte personalităţii mele, e puţin mai în vârstă şi îmi înţelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane. Toni vine aici, la academie, în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect şi mă ajută să continui cu tenisul“, a explicat Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite