Halep a încheiat colaborarea cu Virginia Ruzici. De cine va fi reprezentată FOTO

Halep a încheiat colaborarea cu Virginia Ruzici. De cine va fi reprezentată FOTO

Sursă foto: AFP

Simona Halep a anunţat, sâmbătă, în social media, că va fi reprezentată de Wesport, ea punând astfel capăt unei colaborări de peste un deceniu cu Virginia Ruzici.

Ştiri pe aceeaşi temă

„A fost o călătorie fantastică. Aş vrea să îi mulţumesc Virginiei Ruzici pentru dăruirea nesfârşită de care mi-a dat dovadă nu doar mie ca sportivă, ci şi ca prietenă apropiată. Au fost 14 ani fantastici de experienţă împreună şi o reală încântare să colaborez cu ea. Voi preţui mereu prietenia noastră. Acum, aş vrea să primesc un nou membru în echipa mea. Sunt încântată să anunţ că voi colabora cy Nina Wennerstrom şi echipa Wesport – Sport Management”, a transmis Halep printr-o postare pe Facebook.
 
 
Şi Wesport a anunţat startul colaborării cu Halep. „Simona este unul dintre cele mai mari staruri din sportul mondial şi a fost lider mondial timp de 64 de săptămâni, între 2017-2019. Are 23 de titluri WTA – până acum”, a notat agenţia pe Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wesport (@wesportagency)

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările