Halep, încântătoare: Simona a spulberat-o pe Alexandrova şi e în semifinale, la Stuttgart

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep va juca, sâmbătă, în semifinale
Simona Halep va juca, sâmbătă, în semifinale

Simona Halep (3 WTA) a făcut un meci entuziasmant, în sferturile „Porsche Tennis Grand Prix“, în care, pur şi simplu, şi-a surclasata adversara, una în faţa căreia cedase ultimele două întâlniri.

Simona Halep a avut o pauză de 27 de zile, între ultimul meci jucat la Miami Open şi cel din optimi, de la Stuttgart, iar această perioadă nu doar că i-a vindecat accidentarea de la umăr, dar i-a încărcat la maxim şi „bateriile“. Ceea ce reiese din prestaţiile Simonei de până acum, în Germania!

Pentru Halep, acest turneu a fost până acum unul al revanşelor. Dacă în prima partidă, a bătut-o pe Vondrousova (20 WTA), în faţa căreia a înregistrat prima victorie în trei partide, vineri seară, în sferturi, a reglat conturile şi cu Ekaterina Alexandrova (34 WTA). Rusoaica de 26 de ani se impusese, în două din cele trei întâlniri cu Halep, inclusiv în februarie, la Gippsland Trophy din Melbourne, scor 6-2, 6-1. Acum însă, pe zgura indoor din Stuttgart, duelul dintre cele două rivale a avut o cu totul altă desfăşurare!

Halep a pornit ca din tun şi, în primele cinci game-uri, pur şi simplu, a pulverizat-o pe Alexandrova: 5-0! Au fost cinci game-uri în care „Simo“ i-a cedat adversarei doar şase puncte! Abia după acest „bombardament“, Alexandrova a punctat şi ea, dar degeaba, fiindcă a cedat setul, în game-ul următor: 6-1 Halep, în 23 de minute.

Actul secund a început tot cu Halep în mare formă! Doar că, de această dată, Alexandrova a ţinut pasul  cu ea, în primele patru game-uri: 2-2, cu câte un break. Apoi, Simona a pus piciorul pe acceleraţie, a mai izbutit un break (3-2), după care a închis setul cu 6-4.

Halep e pentru a treia oară în carieră, în semifinalele turneului de la Stuttgart, fază pe care n-a depăşit-o însă niciodată. Iată ce a făcut, în precedentele două prezenţe în această fază a competiţiei:

*2017: 4-6, 5-7 cu Siegemund

*2015: 5-7, 7-5, 2-6 cu Wozniacki

De această dată, Halep o va întâlni pe Sabalenka (7 WTA) în semifinale. În cealaltă semifinală, se vor duela Barty (1 WTA) şi Svitolina (5 WTA).

CITEŞTE ŞI:

Halep joacă, astăzi, în semifinale, la Stuttgart: Simona şi-a aflat adversara, dar şi ora meciului

Halep, prima reacţie după un meci excelent: Ce o mulţumeşte cel mai mult în jocul ei

32.400  de euro va primi Simona Halep pentru accederea în semifinalele turneului de la Stuttgart.  

2021 Porsche Tennis Grand Prix, sferturi

*Barty (1 WTA) - Pliskova (9 WTA)

2-6, 6-1, 7-5

*Svitolina (5 WTA) - Kvitova (10 WTA)

6-7, 7-5, 6-2

*Halep (2 WTA) - Alexandrova (34 WTA)

6-1, 6-4

*Sabalenka (7 WTA) - Kontaveit (27 WTA)

7-5, 4-6, 6-1

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite