Hagi te lasă cu gura căscată: Ce a putut să zică despre fiul său, care nu joacă la Genk

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ianis Hagi (20 de ani) traversează un moment greu şi a dezamăgit şi la naţională, după ce a devenit rezervă la echipa de club. Dacă realitatea ne spune ceva, tatăl său vede lucrurile cu totul altfel.

Ianis Hagi a fost printre cei mai slabi jucători în înfrângerea României cu Spania pe „Wanda Metropolitano“ în care a şi avut partea sa de vină la vreo două din cele cinci goluri. 

Totuşi, poate că prestaţia tânărului mijlocaş n-ar fi sărit atât de mult în ochi, având în vedere că toată echipa României a jucat foarte slab, dacă Ianis ar fi fost un fotbalist la fel ca restul colegilor săi. Adică, unul care n-a fost promovat ca un viitor „Balon de Aur“ şi care a ajuns să preia tricoul cu numărul 10, după ce tatăl său a dat cu pumnul în masă şi a urlat la câteva conferinţe!

Şi, din păcate, intervenţiile ciudate ale lui Gheorghe Hagi continuă în privinţa fiului său. Deşi Ianis traversează un moment greu la Genk, fiind o simplă rezervă, tatăl său a avut un discurs incredibil într-o intervenţie la Telekom Sport.

Ce a spus Gheorghe Hagi?

*Ianis are în buzunar publicul, are în buzunar toată conducerea, sunt extraordinar de mulţumiţi de el din toate punctele de vedere. Klopp a spus că a făcut toată strategia defensivă să-l blocheze pe Ianis şi n-a jucat niciun minut cu Liverpool.

*Ianis a demonstrat când a jucat. După Samata, e cel mai eficient. E apreciat de public, de conducere şi e văzut foarte bine.

Ce spun cifrele despre Ianis Hagi la Genk?

*A adunat 88 de minute în ultimele şase partide oficiale ale celor de la Genk în toate competiţiile. Şi a fost titular ultima dată la 19 octombrie, într-un meci cu Standard Liege. De atunci, Ianis a jucat din ce în ce mai puţin. De la 3 noiembrie, n-a mai prins niciun minut!

3 goluri în 11 meciuri de campionat a marcat Ianis Hagi pentru Genk în acest sezon. A fost titular de cinci ori şi introdus pe parcurs de şase ori.  

CITEŞTE ŞI:

FOTO România, călcată în picioare în presa spaniolă: Ce notă a primit decarul Ianis Hagi în „Marca“

ANALIZĂ Manualul eşecului în 10 paşi: Cum a ajuns România de râsul lumii în fotbal

Hagi a răbufnit: Discurs tăios al „Regelui“ după ce belgienii de la Genk l-au lipit pe Ianis de banca de rezerve

Hagi, mulţumit: Antrenorul care nu-l folosea pe fiul său a fost concediat! De ce nu l-a agreat pe Ianis

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite