Gigi Becali, super lovitură pe piaţa transferurilor, a anunţat venirea unui jucător de la echipa naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Keseru

La scurt timp după ce l-a vândut pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray, FCSB şi-a întărit ofensiva prin aducerea lui Claudiu Keşeru de la campioana Bulgariei, Ludogoreţ.

Transferul atacantului în vârstă de 34 de ani, care are 13 goluri în cele 42 de meciuri la naţionala României, a fost confirmat, pentru Fanatik, de patronul celor de la FCSB, Gigi Becali. 

Claudiu Keşeru revine la FCSB după o pauză de 6 ani. Atacantul a mai jucat un an la echipa latifundiarului din Pipera, între ianuarie 2014 şi februarie 2015, perioadă în care a înscris 20 de goluri în 34 de partide din Liga 1, cifre cu care a ajutat echipa să câştige titlul de campioană. 

Claudiu Keşeru a venit gratis în 2014, iar un an mai târziu a fost vândut pentru 2,4 milioane de euro la echipa Al Gharafa din Qatar. După experienţa arabă, începând cu 2015, atacantul a semnat cu bulgarii de la Ludogoreţ, grupare pentru care a marcat 113 goluri în 169 de meciuri şi alături de care a câştigat de şase ori titlul în Bulgaria şi de două ori Supercupa.

De la începutul sezonului, Keşeru era în conflict cu şefii grupării din Razgrad, fotbalistul fiind retrogradat la echipa a doua a clubului. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite