Gigi Becali, de râsul fotbalului românesc: Ce a spus Porumboiu despre patronul FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali duce o lipsă crasă de credibilitate
Gigi Becali duce o lipsă crasă de credibilitate

Teoretic, la formaţia bucureşteană începe o nouă eră. Una în care patronul va fi „invizibil“, iar noul antrenor, Edward Iordănescu, va avea ultimul cuvânt în privinţa deciziilor tehnico-tactice.

În ciuda asigurărilor contractuale primite de Edward Iordănescu, oamenii din fotbalul românesc sunt convinşi că Gigi Becali va continua să fie o prezenţă constantă „pe sticlă“, dar şi foarte implicat în viaţa echipei.

„Să tacă Gigi? Asta e cea mai bună glumă! Îl vedeţi pe Gigi să se retragă!? Nu poate! I-a intrat în sânge. Nu o să tacă! În niciun caz. Dar e bine că spune asta. Edi (n.r. - Edward Iordănescu) a fost la Vaslui, secund şi principal. Am avut o părere foarte bună despre el. Dar trebuie să fie mai consistent. De multe ori, cedează prea repede. Ca să fiu sincer, e 10 clase peste Şumudică! Eu i-am avut amândoi în ogradă. Edi e tobă de carte, e minuţios şi pregăteşte foarte bine meciurile. Dacă e lăsat, se va simţi mâna lui. Gigi a făcut o mutare excelentă“. a spus Adrian Porumboiu, la ProX.

Debutul lui Edward Iordănescu pe banca FCSB-ului va avea loc, luni (ora 21.30), într-o partidă din etapa a 6-a, acasă, cu Sepsi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite