Gigi Becali, de râsul curcilor: A explicat motivul înfrângerii cu Muntenegru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali fascinează prin lipsă de logică de foarte multe ori, când oferă declaraţii
Gigi Becali fascinează prin lipsă de logică de foarte multe ori, când oferă declaraţii

Gigi Becali e în stare să te facă să zâmbeşti amar, inclusiv după un meci catastrofal, cum a fost cel jucat de România, sâmbătă, la Podgorica: 0-2 cu Muntenegru.

În lipsa rezultatelor, ştirile sportive din România au ajuns, de fapt, relatarea unor declaraţii în care cineva atacă pe altcineva. 

În cazul naţionalei de fotbal, meciul de sâmbătă cu Muntenegru a fost de neprivit! Mult mai spectaculoase au fost, în schimb, declaraţiile de după! Pentru că au curs afirmaţii care mai de care acide. Unele complet lipsite de logică. La acest capitol, ca de obicei, patronul FCSB, Gigi Becali, a luat locul 1. Detaşat! 

Întrebat de ce România a clacat, la Podgorica, latifundiarul a pus totul pe seama faptului că Octavian Popescu, mijlocaşul de 19 ani al FCSB-ului, a fost ţinut pe bancă. „Eu nu vreau să-l cert pe Edi Iordănescu. Dar tu îl ai pe «Maradona» şi nu-l bagi în echipa Argentinei?! Noi n-am avut ocazii de poartă. Tavi Popescu e cel mai bun jucător din Liga I. La vârsta lui, îţi câştigă meciurile singur. A fost vreodată Maradona lăsat pe bancă la naţionala Argentinei?  Nu ştiu ce a vrut Edi, dar cum să-l laşi pe Tavi Popescu pe bancă? Păi, el e Maradona, Messi, Neymar. E geniu. Câştigă meciurile de unul singur“, a spus Becali pentru „Fanatik“.

Liga B a Naţiunilor, grupa a 3-a, sâmbătă

Muntenegru – România 2-0

Finlanda – Bosnia 1-1

România, în Liga Naţiunilor, ediţia 2022-2023

*Sâmbătă (Stadion Gradski, Podgorica): Muntenegru – România 2-0

*Marţi (Stadion Bilino Polje, Zenica): Bosnia – România 21.45, Antena 1

*11 iunie (Stadion Giuleşti): România – Finlanda 21.45, Antena 1

*14 iunie (Stadion Giuleşti): România – Muntenegru 21.45, Prima TV

*23 septembrie: Finlanda – România

*26 septembrie: România – Bosnia

Informaţiile legate de televizările şi orele ultimelor două partide vor fi anunţate, ulterior.

Lotul României

*Portari: Niţă (Sparta Praga), Aioani (Farul), H. Moldovan (Rapid), Târnovanu (FCSB)

*Fundaşi: Raţiu (Huesca), Cr. Manea (CFR Cluj), Rus (Fehervar), I. Cristea (FCSB), Ghiţă (KS Cracovia), Chiricheş (Sassuolo), Burcă (CFR Cluj), Bancu (CS U Craiova), Camora (CFR Cluj), Ştefănescu (Sepsi)

*Mijlocaşi: Sorescu (Rakow Czestochowa), Cicâldău (Galatasaray), Olaru (FCSB), Maxim (Gaziantep), Hanca (KS Cracovia), Fl. Tănase (FCSB), Oct. Popescu (FCSB), N. Păun (Sepsi), Mihăilă (Atalanta), Mitriţă (PAOK Salonic), Al. Creţu (CS U Craiova), R. Marin (Cagliari), M. Marin (Pisa)

*Atacanţi: Alibec (Atromitos), Ivan (CS U Craiova), Puşcaş (Pisa)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite