Gigi Becali închide FCSB: „Gata! La revedere! Nu sunt nebun să-mi arunc banii în foc“

Gigi Becali închide FCSB: „Gata! La revedere! Nu sunt nebun să-mi arunc banii în foc“

Gigi Becali a spus, în mod repetat, că e doar interesat de bani prin implicarea sa în fotbal

Inclusiv cel mai bogat club din România, FCSB, poate dispărea de pe harta fotbalului. Anunţul a fost făcut chiar de patronul grupării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Formaţia finanţată de Gigi Becali a ratat, în ultimii doi ani, prezenţa în grupele cupelor europene, iar latifundiarul a anunţat la Pro X că, dacă situaţia se va repeta în acest an, va renunţa la echipă. 

„Dacă nu jucăm în Europa la toamnă, la revedere, FCSB! Nu arunc banii în foc. Sau să spună FRF că se pot micşora contractele, să putem rezista un an. Altfel, nu poţi rezista. Eu nu sunt dispus să pierd cinci milioane de euro pe an. Iau trei, patru jucători, Coman, Moruţan, Man, Oaidă şi Panţîru, şi îi transfer la un alt club, fac o asociere cu un alt club. Să vedem ce mai putem salva. Dacă vor continua cupele europene, n-ar fi o problemă, dar să vedem dacă participăm. Nu participăm, la revedere. Pe mine mă interesează doar Europa, unde se fac bani, nu titlul!“, a afirmat Becali.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările