Gigi Becali a găsit tratamentul pentru COVID: Declaraţii bulversante în faţa presei

Gigi Becali a găsit tratamentul pentru COVID: Declaraţii bulversante în faţa presei

Gigi Becali n-a foost văzut până acum cu masca pe faţă

Patronul FCSB continuă să ironizeze o boală care până acum a făcut peste 550.000 de victime la nivel global, dând naştere la cea mai mare criză sanitară din ultimii 100 de ani.

Gigi Becali a organizat, astăzi, o conferinţă de presă, prilej cu care l-a prezentat pe atacantul Sergiu Buş (Gaz Metan Mediaş), semnat de FCSB pentru sezonul viitor, şi a dezvăluit noua componenţă a băncii tehnice. Aici, Bogdan Argeş Vintilă a fost retrogradat la echipa a doua, fiind înlocuit de Toni Petrea, fost secund al lui Laurenţiu Reghecampf.

Doar că, după 40 de minute în care a vorbit despre fotbal, latifundiarul a atins şi subiectul pandemiei despre care şi-a dat cu părerea şi în trecut, în mod repetat. Întrebat de jurnalişti ce crede despre COVID-19, Becali a dat o serie de explicaţii bulversante, în stilul său caracteristic.

Ce a spus Gigi Becali?

*Vitamina C, vitamina D, Zinc. Fă-le pe astea şi termini cu COVID!

*Doctorii mei mi-au zis: Pui mască, scade oxigenul, scade imunitatea! Şi eu nu vreau! 

*Nu poate nimeni să mă oblige să scad imunitatea mea. Şi vreţi să vă zic ceva? Nu-mi place (n.r. masca)! Nu vreau! Ca să protejez pe alţii? Bine, ţin distanţa, dar nu pun masca.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: