Gigi Becali explică ce înseamnă de fapt FCSB: „Faci Ce Spune Becali“. L-a scos la dictare pe Reghecampf

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a anunţat că echipa va fi înregistrată la LPF şi la LPF sub denumirea FCSB. La Registrul Comerţului au mai fost rezervate şi denumirile FC Star Bucureşti şi FC Sporting Becali.

„FCSB înseamnă de fapt Faci Ce Spune Becali“, a glumit Gigi Becali. Sub această glumă se ascunde însă de fapt realitatea. 

Pe principiul „“Eu dau banul, eu conduc“, Gigi Becali i-a dictat echipa în direct lui Reghecampf pentru meciul cu CSU Craiova: Niţă - Bălaşa, Tamaş Moke, Momcilovici - Ovidiu Popescu, Muniru - Jakolis, Achim, De Amorim - Alibec. „Aşa jucăm, nu avem cum altfel. Fără Pintilii, fără Boldrin. Cu Ovidiu Popescu la mijloc, pentru că scot bani mai mulţi pe el dacă îl vând ca mijlocaş“, a spus Becali. 

Folosofia latifundiarului este cât se poate de simplă. „Pentru mine, FCSB valorează ceva atât timp cât produce bani. Când o să aduc bani de acasă, gata!, o dau“, a mai spus Becali în direct la DigiSport.

În continuare, Becali susţine că echipa se va numi FCSB, dar la Registrul Comerţului s-au mai rezervat şi FC Sporting Becali şi FC Star Bucureşti. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite