Gigi Becali anunţă un scenariu negru pentru România: „Europa ne va exclude!“

Gigi Becali anunţă un scenariu negru pentru România: „Europa ne va exclude!“

Gigi Becali vrea reluarea campionatului cu orice preţ, în speranţa că FCSB va câştiga titlul

Omul de afaceri e deranjat de variantele care au circulat în ultimele zile şi, în disperare de cauză, încearcă să descurajeze o soluţie care l-ar dezavantaja.

Ştiri pe aceeaşi temă

De când Liga I s-a întrerupt, au circulat fel şi fel de scenarii privind viitorul acestui sezon şi s-a vorbit inclusiv despre oprirea definitivă a stagiunii, CFR urmând a fi declarată campioană, deoarece se află pe locul 1 în play-off, după ce a câştigat şi sezonul regulat. 

Gigi Becali insistă însă că un astfel de plan e periculos pentru România. „UEFA a transmis recomandări şi spune aşa: dacă nu se vor termina campionatele, ei hotărăsc dacă ţara respectivă va mai juca în cupele europene. Deci, şi România. Dacă nu termină pe teren, ne exclud din Europa, intră alte trei echipe din Spania, Italia. Deci, UEFA spune că activitatea fotbalistică nu stă pe loc, campioana trebuie să fie acordată pe iarbă, sportiv“, a spus latifundiarul din Pipera, disperat că FCSB n-a mai luat un titlu din 2015.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: