Gică Contra: Hagi a refuzat naţionala, deşi a primit ce şi-a dorit. Ce contract i s-a oferit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi

Fostul mare internaţional a urlat, săptămâna trecută, că e nevoie de un proiect pe termen lung pentru reconstrucţia naţionalei. În weekend însă, când s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu, a declinat un contract pe termen lung.

Lui Gică Hagi i se poate spune de acum şi Gică Contra! Pentru că după ce s-a bătut cu pumnul în piept că are proiectul reconstrucţiei naţionalei, brusc, a refuzat să înceapă munca, deşi a fost căutat de Federaţia Română de Fotbal.

După cum „Adevărul“ a scris aici, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, l-a invitat pe Hagi la o întâlnire şi i-a oferit postul de selecţioner. Doar că, surprinzător, s-a lovit de refuzul fostului internaţional. Acesta a explicat că e incompatibil cu funcţia de selecţioner din cauza statutului său de patron al Farului. Adică, o situaţie despre care se ştia, de când Hagi a tot vorbit despre posibila sa venire la naţională!

Iar această poveste devine şi mai bizară, când aflăm că, potrivit informaţiilor oferite de Ilie Dumitrescu la Digi Sport, lui Hagi i s-a oferit chiar un contract pe termen lung, pentru a avea timpul necesar de a reconstrui naţionala.

Ce a spus Ilie Dumitrescu?

*I s-a propus un proiect pe 4 ani. E extrem de complicat în momentul de faţă ca Gică Hagi să preia echipa naţională. Ar fi fost primul caz din lume ca un patron de club să preia o echipă naţională. Hagi e un om corect, care nu vrea să creeze probleme echipei naţionale. S-ar fi dus în zona aia de conflict de interese.

*Ştiu cât de mult şi-ar fi dorit Hagi să fie selecţionerul echipei naţionale. Hagi i-a mulţumit lui Răzvan Burleanu, dar i-a spus că nu se poate. El vrea să preia echipa naţională atunci când va fi doar antrenor, să nu mai fie şi patron la Farul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite