FOTO Cea mai bună fotbalistă a României refuză apariţiile în ipostaze sexy! Care e visul clujencei de 19 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teodora Meluţă
Teodora Meluţă

Teodora Melutî, desemnată cea mai bună fotbalistă a României în 2018, este şi una dintre cele mai sexy sportive din ţară.

Tânăra de 19 ani, legitimată la Olimpia Cluj, refuză însă să pozeze în ipostaze sexy, preferând să se concentreze pe cariera de fotbalistă. Teodora, cea mai tânără jucătoare care a debutat în lotul echipei naţionale (a evoluat pentru România prima dată când avea 15 ani) spune că se inspiră de la Sergio Ramos şi se aseamănă ca stil de joc cu Vlad Chiricheş.

"Nu cred că există premiu mai important decât să câştigi Balonul de Aur. Cât despre idolii mei din echipa naţională de seniori, îmi place foarte mult stilul lui Vlad Chiricheş. Am fost comparată cu el. Şi mie îmi place să ies cu mingea din careu, sunt tehnică, dar imi place să joc şi la siguranţă”, a spus Teodora Meluţă, conform digisport.ro. 

Cea mai bună jucătoare de fotbal din România se vede în viitor la o echipă de top din Europa şi a explicat cum este privită de către colegi. ”Ştiu că fotbalul feminin s-a dezvoltat foarte mult în Europa, aşa că mă văd la o echipă de top. Cât despre prieteni, aceştia s-au obişnuit deja cu viaţa mea sportivă. Mi se spune numai Teo-fotbalista sau Ce faci în timpul liber? Mergem la un fotbal?”, a mai spus Teodora Meluţă.

meluta
meluta
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite