Elisabeta Lipă îl trage de urechi pe ministrul Novak: ”Sună extrem de urât”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eliabeta Lipă şi medaliaţii României. Captură foto
Eliabeta Lipă şi medaliaţii României. Captură foto

Ministrul Eduard Novak a comis-o din nou, după ce a ratat sosirea delegaţiei României de la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen, unde reprezentanţii noştri au cucerit 8 medalii - 5 de aur şi 3 de bronz. El s-a scuzat că nu a fost invitat, dar Elisabeta Lipă, şafa federaţiei nu l-a iertat.

"Niciodată Federaţia, nici când veneam de la Jocuri Olimpice, Mondiale sau Europene, nu făcea aşa ceva. Chiar nicio federaţie nu invita ministrul la sosirea delegaţiilor în ţară. Nici nu m-am gândit la aşa ceva. Sună extrem de urât. Cum ar fi să-i spun, ’Felicită-mă, vezi că ajungem luni la 12:00, să mă aşteptaţi cu flori’. Cade în sarcina celor de la minister să ştie cât pot dura concursurile, să fie la curent cu rezultatele noastre şi să ne întrebe când venim, pentru a se organiza", a spus Elisabeta Lipă la Realitatea Sportivă.

Echipa României a încheiat Campionatul European de Canotaj de la Munchen cu cel mai bun rezultat din istoria tricolorilor, la competiţia continentală, 5 medalii de aur şi trei de bronz. La revenirea canotorilor  în ţară, surpriză, sportivii care au impresionat Europa au fost «uitaţi» de reprezentanţii Guvernului şi ai Ministerului Sportului, care nu i-au întâmpinat pe aeroport. Aceştia i-au bătut obrazul ministrului sportului, după cum Adevarul a scris aici

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite