Eduard Novak, după ce a fost ironizat de Ana Maria Popescu: „Avem o medalie foarte scumpă“ VIDEO

Eduard Novak, după ce a fost ironizat de Ana Maria Popescu: „Avem o medalie foarte scumpă“ VIDEO

Fostul campion paralimpic, ajuns în fruntea Ministerului Tineretului şi Sportului, a oferit o replică scurtă, după tirada vicecampioanei noastre.

Ştiri pe aceeaşi temă

România poate primi o medalie şi pentru ceea ce reprezintă „specialitatea casei“, la noi: transformarea unui eveniment fericit - câştigarea unei medalii olimpice, în cazul de faţă - într-un scandal.
 
Războiul declaraţiilor, care e în plină desfăşurare, cu Ana Maria Popescu şi Eduard Novak în prim-plan, e ultimul exemplu trist, în acest sens.
 
Iar după ce a fost ironizat, astăzi, la aeroport, şi lăsat cu buchetul de flori în mână, după cum „Adevărul“ a arătat aici, Eduard Novak a ţinut, la rândul său, un scurt discurs. În care i-a felicitat pe sportivii care s-au întors deja de la Tokyo şi a catalogat medalia Ana Mariei Popescu drept una „foarte scumpă“.
 
Ce a spus Eduard Novak, la aerport?
 
*Astăzi, nu eu sunt cel care trebuie să fie sărbătorit. Sunt sportivii care s-au întors. Şi avem o medalie de argint foarte sumpă. O medalie de argint istorică, adusă de către Ana Maria Popescu. Vreau să felicit întreaga echipă. Stafful tehnic care a fost acolo alături de sportiva Ana Maria. 
 
*Vreau să felicit antrenorii care au fost alături de cicliştii care s-au întors, să-l felicit pe Edi Grosu. Cicliştii au făcut o cursă senzaţională. În România, s-a văzut la televizor. Şi, încă  o dată, vă urez mult succes şi aşteptăm şi alte medalii. 

CITEŞTE ŞI:


50.000
de euro e suma pe care o va primi Ana Maria Popescu din partea Comitetului Olimpic şi Sportiv Român pentru argintul de la JO 2020. La această sumă poate fi adăugată alta, plătită de clubul ei, CSA Steaua, de 25.000 de euro. 
 

VEZI DISCURSUL ROSTIT DE EDUARD NOVAK

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările