„Dorel“ de la Iaşi: Cine va fi dat afară după ce instalaţia de nocturnă a cedat în timpul meciului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Chirică, primar al oraşului Iaşi
Mihai Chirică, primar al oraşului Iaşi

Primarul oraşului, Mihai Chirică, a anunţat că a găsit vinovatul principal după un incident incredibil care a ruinat munca unui grup de oameni.

Echipele din Liga I încasează milioane de euro din drepturile de televizare pentru nişte meciuri care nu prea se mai joacă!

Atunci când nu sunt anulate sau amânate de infectările cu noul coronavirus, mai nou, partidele sunt încheiate prematur din motive tehnice. Duminică seară, confruntarea Poli Iaşi - Viitorul, găzduită de arena „Emil Alexandrescu“ din Copou, a început la ora 19.00, cu o întârziere de 60 de minute. Motivul? Instalaţia de nocturnă avea probleme. Şi, finalmente, defecţiunea tehnică a cauzat abandonarea meciului. Dar în condiţii dramatice! 

Viitorul, fără şapte jucători bolnavi de COVID-19, deschisese scorul prin Dobrosavlevici (20). Apoi însă, ieşenii au întors rezultatul, după ce Zajmovici (51) şi Onea (54) au marcat. Din păcate, la câteva secunde după golul de 2-1, instalaţia de nocturnă a cedat. Potrivit regulamentului, arbitrul Horia Mladinovici a pus capăt meciului, Viitorul câştigând partida cu 3-0 la masa verde.

„Singura explicaţie e incompetenţa“

După acest fiasco, va cădea un singur cap: va fi schimbat administratorul arenei, după cum a declarat primarul Iaşiului, Mihai Chirică. „Nu trebuie să se mai întâmple aşa ceva. Stâlpul 4 n-a funcţionat. Singura explicaţie e incompetenţa. Probabil, voi schimba şi administratoul stadionului, ar fi al patrulea pe care-l schimb, sper să apară unul mai priceput şi să ne vedem de treabă în continuare“, a spus primarul oraşului.

Daniel Pancu, antrenorul ieşenilor, a descris atmosfera din vestiar după pierderea meciului la masa verde: „Băieţii aveau lacrimi în ochi. E frustrant, dar nu trebuie să ne legăm de această problemă cu nocturna. Cine a greşit cu nocturna, trebuie să plătească. Aici e o echipă cu multă probleme, încercăm să le rezolvăm din mers. Eu stau la 100 de metri de intrarea în Iaşi, dar am impresia că acolo scrie Barcelona sau Madrid. Toată lumea vrea victorii, dar noi suntem o echipă în reconstrucţie“.

Probabil că primarul va trebui să-l dea afară pe administratorul stadionului. Nu te poţi juca cu bugete de milioane de euro, e o muncă în spate, zi de zi antrenamente. Ciprian Paraschiv preşedinte Poli Iaşi  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite