Djokovici, scutit de plata cheltuielilor de judecată: Cine va achita o sumă uriaşă, în locul sârbului

Djokovici, scutit de plata cheltuielilor de judecată: Cine va achita o sumă uriaşă, în locul sârbului

Australia l-a expulzat pe liderul ATP, după un fiasco de 11 zile, însă nu toată lumea a fost împotriva lui Nole în „Ţara Cangurilor“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Novak Djokovici (34 de ani, 1 ATP) a ajuns victima unor tabere adverse în Australia. 
 
Pe scurt, Federaţia de Tenis din această ţară a făcut tot posibilul ca deţinătorul trofeului să joace, la Melbourne, din dorinţa de a face bani pe cârca sârbului. Doar că, ulterior, praful s-a ales de planurile celor de la Tennis Australia! Asta deoarece, Guvernul condus de Scott Morrison a realizat că e mult mai profitabil să-şi facă imagine prin expulzarea sârbului, în condiţiile în care opinia publică din Australia a susţinut puternic această decizie.
 
Ce a ieşit de aici? O luptă dură, timp de 11 zile. Perioadă în care cei de la Tennis Australia şi-au manifestat, public, susţinerea pentru Djokovici, după cum „Adevărul“ a arătat aici. Şi părţile au rămas în relaţii bune, inclusiv după expulzarea lui Nole, dovadă şi promisiunea pe care a făcut-o jucătorul sârb, potrivit informaţiilor publicate aici de „Adevărul“.
 
Acum, a apărut încă un indicator legat de faptul că Tennis Australia a rămas alături de Novak. Potrivit presei internaţionale, când a pierdut al doilea proces, duminică, fiind expulzat, Djokovici a fost înştiinţat că va trebui să plătească şi cheltuielile de judecată. Vorbim despre 500.000 de dolari australieni, adică vreo 318.000 de euro!
 
Totuşi, din dorinţa de a mai repara, cât de cât, situaţia jenantă în care a fost pus Djokovici, mai întâi, chemat în Australia, iar apoi expulzat, Federaţia de Tenis a acceptat să plătească, integral, cheltuielile de judecată.
 
CITEŞTE ŞI:
 
9
titluri are Novak Djokovici la Australian Open, ultimul câştigat în 2021.
 
 
154.756.726 
de dolari americani a câştigat Novak Djokovici din premii, de-a lungul carierei sale, fiind pe primul loc în clasamentul all-time.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările