Declaraţii şocante: „Tenisul se joacă într-o atmosferă de cimitir! Când pierd, mă bucur că arunc masca“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paire

Când se spune că efectele colaterale ale pandemiei, cele care afectează grav mintea, sunt ignorate de un an încoace, nu se exagerează. Avem inclusiv sportivi de performanţă care au început să aibă căderi nervoase.

Francezul Benoit Paire (31 de ani, 35 ATP) era, cândva, un jucător solid în circuitul masculin. Acum, Paire a devenit ciuca bătăilor! Are şase înfrângeri consecutive, partide în care a luat doar două seturi! De fapt, tot bilanţul lui Paire din 2021 vorbeşte de la sine: 1 victorie, 9 înfrângeri!

Ieri, în primul meci disputat pe zgură în acest sezon, Paire a pierdut, la Monte Carolo: 4-6, 7-6, 6-7 cu australianul Jordan Thompson (63 ATP). Potrivit Eurosport, după acest meci, Paire s-a dezlănţuit şi a spus că, din cauza pandemiei, tenisul se joacă într-o atmosferă de cimitir, iar jucătorii abia aşteaptă să fie eliminaţi pentru a scăpa de regulile stricte impuse în cadrul turneelor!

Ce a spus Benoit Paire?

*Nu-mi pasă deloc că am pierdut, mai am dublul de jucat, iar apoi mă duc acasă. N-am ce să spun despre meci...Tenisul nu mă mai face fericit. Să fiu aici e o tristeţe absolută, asta în condiţiile în care Monte Carlo e, în general, unul dintre cele mai tari turnee din circuit. 

*Nu mă mai interesează nimic, nu-mi vine să lupt. Toţi spun că e vorba de Monte Carlo, dar jucăm într-o atmosferă dezolantă. Circuitul ATP a devenit putred, astfel că nu-mi pasă dacă pierd sau câştig, nu mai simt nimic. Am luat 12.000 de euro, am stat într-o cameră drăguţă de hotel, apoi mă duc acasă.

*Rainer Court e pe marginea Mediteranei, e, în mod normal, cea mai frumoasă arenă din lume. Dar anul acesta, atmosfera e de cimitir. Singurul moment de fericire e când plec acasă, pentru că nu mai sunt obligat să port mască şi să respect toate reglementările anti-COVID. 

*Să joci într-un cimitir ca acesta nu e normal. Toţi jucătorii gândesc asta, dar eu sunt singurul care o spune. În aceste condiţii, tenisul nu-mi mai aduce nimic bun.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite