Daniel Ghiţă face praf conducerea ţării şi îl dă exemplu pe Vladimir Putin: „Fugiţi laşilor!“

Daniel Ghiţă face praf conducerea ţării şi îl dă exemplu pe Vladimir Putin: „Fugiţi laşilor!“

Daniel Ghiţă l-a criticat, în trecut, şi pe preşedintele Iohannis în nenumărate rânduri

Kickboxer-ul în vârsta de 38 de ani, recunoscut pentru discursul său virulent, a avut o postare acidă pe Facebook după ce ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a demisionat în plină criză.

Ştiri pe aceeaşi temă

România a înregistrat primul caz de coronavirus la 26 februarie, iar de atunci a ajuns la peste 1.000 de bolnavi, plus un premier şi un ministru al Sănătăţii demisionari!
 
E o situaţie unică în lume! Nicăieri conducătorii ţării n-au renunţat la funcţii în plină pandemie. Exact asta a remarcat şi Daniel Ghiţă printr-o postare pe Facebook.
 
Ce a scris Daniel Ghiţă?
 
*Aici, aveţi dovada de incompetenţa acestui GuWerner sau Guvernul Zero! Fugiţi laşilor, lăsaţi poporul in mizerie, dacă nu puteţi fura bani publici. Costache a demisionat în plină pandemie! Nici acum nu vă satură Dumnezeu să aveţi putere şi contracte pe bani publici?
 
*Pe de altă parte, Liderul Putin vizitează infectaţii de Covid 19! Mai îţi trebuie comentariu? Când ati văzut voi că Iohanis face aşa gest ? Citeşte fiţuicile alea mediocre, fără emoţii. Trimite tancurile şi armata, în loc să arate umanitate!
 
*Nu sunteţi în stare să gestionaţi o criză şi să vă asumaţi ceva: sunt alţii de vină de incompetenţa voastră! Ruşine! Poporul român au ajuns doar sclavii voştri... 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările