Ce se întâmplă cu Man şi Mihăilă după retrogradarea celor de la Parma! Anunţul făcut de impresarul jucătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mihaila

Agentul jucătorilor români pentru care Parma a plătit 21 de milioane de euro, Giovanni Becali a  dat detalii despre viitorul celor doi fotbalişti la gruparea italiană.

La începutul acestei săptămâni, Parma a pierdut a cincea partida consecutivă în Serie A, care care a dus la retrogradarea matematică în eşalonul secund, cu patru etape înainte de încheierea sezonului. 

Impresarul care a facilitat transferurile lui Man şi Mihăilă la Parma, Giovanni Becali, nu are nicio îndoiailă în legătură cu viitoarul celor doi fotbalişti şi a declarat că aceştia vor continua la gruparea actuală.

”Cei doi jucători au contract cu Parma încă patru ani, nu sunt multe de spus, e clar. În mercato, pot apărea mereu surprize, dar acum este devreme. Serie B îţi oferă cu adevărat experienţa fotbalului italian. Pentru jucători de 22 de ani şi 20 de ani poate fi formativ, dacă rămân la Parma. Vor creşte în agresivitate, în cunoştinţe despre fotbalul italian şi despre clubul Parma”, a afirmat Giovanni Becali, pentru Parma Live, citat de fanatiik.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite