Bucureştiul se pregăteşte de sezonul de alergare: Iată calendarul evenimentelor. Primele curse vor fi la 1 aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele trei mari acţiuni organizate de Bucharest Running Club au adunat tot mai mulţi participanţi în ultimii ani, iar unele curse au fost chiar sold-out.

Calendarul de evenimente din acest an cuprinde: 

*Cea de-a 3-a ediţie a UNIQA Asigurări 10K& Family Run din data de 1 aprilie.

*Ediţia a 7-a a Volkswagen Bucharest HALF MARATHON din 12-13 mai.

*Cea de-a 11-a ediţie a Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON din 13-14 octombrie.

Toate competiţiile Bucharest RUNNING CLUB sunt acreditate şi înscrise în calendarul internaţional al AIMS (Asociaţia Internaţională a Maratoanelor şi Semimaratoanelor) şi IAAF.

Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai importante evenimente de alergare colectivă din România, anunţă extinderea parteneriatului cu reprezentanţii locali ai mărcii Volkswagen, unul dintre sponsorii tradiţionali ai Maratonului Bucureşti, Semimaratonului şi ai curselor 10k&Family Run.

„Mulţumim Volkswagen pentru că au avut încredere în Bucharest RUNNING CLUB încă de la început şi pentru că sunt de 10 ani alături de noi“, a declarat Valeria Răcilă van Groningen, preşedinte BRC.

Volkswagen are o tradiţie în implicarea şi sprijinirea competiţiilor de alergare colectivă atât pe plan local cât şi internaţional. Tot pe plan global brandul german a devenit partenerul UEFA pentru toate competiţiile echipelor naţionale de fotbal organizate de forul internaţional din anul 2018 până în anul 2022.

„Asocierea Volkswagen, unul dintre principalii furnizori de soluţii de mobilitate în România, cu maratonul este una cât se poate de natural“, declară Kurt Leitner, director general Porsche România şi participant la ediţiile anterioare ale Maratonului şi Semimaratonului Bucureşti.

 „Participarea la Semimaratonului Bucureşti este accesibilă şi poate fi motivantă pentru oricine caută să integreze sportul în viaţa de zi cu zi“, adaugă Kurt Leitner.

„Ne bucură faptul că Volkswagen, una dintre cele mai iubite mărci auto din România, susţine acest eveniment. De 20 de ani ajutăm românii să ajungă la destinaţiile propuse. Trecerea liniei de sosire în cadrul Semimaratonului este o destinaţie pe care nu o uiţi uşor“, declară Brent Valmar, director general Porsche România. 

„Sportul este despre pasiune, despre echipă, despre excelenţă, valori promovate de Volkswagen. Susţinem mobilitatea şi mişcarea şi ne bucură mult să vedem interesul în creştere a publicului din România pentru astfel de competiţii“, declară Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite