Benny Adegbuyi, răspuns tăios pentru Daniel Ghiţă: L-a făcut KO printr-o singură frază

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revenit în ţară după succesul uriaş pe care l-a obţinut, la Rotterdam, în faţa legendarului Badr Hari, kickboxer-ul de 35 de ani a fost întrebat despre atacurile la care a fost supus pe Facebook.

Daniel Ghiţă (39 de ani), un fost kickboxer de elită, a fost singurul om din România care l-a atacat pe Benny Adegbuyi după meciul câştigat de acesta în faţa marocanului Badr Hari.

Ghiţă a pus rezultatul pe seama faptului că adversarul lui Benny n-ar fi fost în cea mai bună formă fizică. În plus, „Samuraiul“, cu 52 de victorii în 63 de meciuri disputate, a amintit şi de un episod neplăcut din trecutul lui Benny Adegbuyi, aşa cum „Adevărul“ a scris aici.

În conferinţa pe care a susţinut-o astăzi, Adegbuyi a fost întrebat şi despre postările incendiare pe care le-a avut Ghiţă pe Facebook. Vizibil deranjat, Benny a răspuns, scurt, printr-o singură frază.

„Am văzut acele declaraţii (n.r. - postările lui Daniel Ghiţă), dar din respect pentru sport şi datorită fair-play-ului învăţat de la bunica mea, aş vrea să nu le comentez. Nu vreau să vorbesc despre no-name-uri...“, a spus Adegbuyi, poreclit „Mister Gentleman“ în circuit.

CITEŞTE ŞI:

Daniel Ghiţă îl distruge pe Benny Adegbuyi: „Nu-l voi respecta niciodată!“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite