Benny Adegbuyi va disputa în 2021 cel mai important meci al carierei: Miza va fi uriaşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoria fabuloasă cu marocanul Badr Hari, cel mai bun kickboxer al tuturor timpurilor, îi oferă românului de origine nigeriană o şansă unică la 35 de ani.

Benny Adegbuyi a obţinut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cel mai mare succes din cariera sa de până acum. Această victorie îi oferă kickboxerului născut la Cluj şi crescut la Aiud cea mai mare şansă profesională pe care a avut-o din 2011 până acum!

Concret, Adegbuyi va avea următoarea confruntare, în 2021, pentru titlul mondial la categoria grea! Adversarul său va fi Olandezul Verhoeven (31 de ani) sau belgianul cu origini marocane, Jamal Ben Saddik (30 de ani). Verhoeven şi Ben Siddik se vor înfrunta la 30 ianuarie 2021.

Verhoeven (57 de victorii, 10 înfrângeri) e favorit, în condiţiile în care deţine centura din 2014, când a câştigat duelul cu românul Daniel Ghiţă. De atunci, şi-a pus centura în joc de 9 ori! Verhoeven a avut două confruntări cu Benny Adegbuyi, ambele în 2015, ambele câştigate.

Şi Siddik (36 de victorii, 8 înfrângeri) a câştigat singurul duel de până acum cu Benny Adegbuyi, în 2018, la Rotterdam.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite